Presentationer

Inspelning

2019-06-11 STOCKHOLM: NMC:s sommarmingel – Hur kan företag jobba inom de planetära gränserna?

Inbjudan som gick ut

Förra året publicerade Houdini Sportswear i samarbete med Albaeco världens första hållbarhetsstudie för ett företag baserat på de planetära gränserna. Varför har Houdini valt att använda de planetära gränserna som kompass och ambitionsnivå för sin verksamhet, hur har de gått tillväga och vilken inverkan har det haft på företagets strategiska och operativa arbete? Vilka andra använder sig av detta ramverk och vad finns att lära från deras erfarenheter?

För att svara på dessa frågor har vi bjudit in Eva Karlsson, VD för Houdini Sportswear – tillika vinnare av NMC:s pris Hållbart Ledarskap 2018 – ochFredrik Moberg, Co-director Albaeco och kommunikationsrådgivare på Stockholm Resilience Centre.

Välkommen till NMC:s sommarmingel då du får chansen att lära dig mer om det planetära gränserna och hur de kan appliceras på företag och andra verksamheter.