Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.
På NMC vill vi lyfta våra medlemmar och detta är ett tillfälle då en av er står i rampljuset. Vad driver er hållbarhetsagenda framåt?

Preliminärt datum

Vad driver ert hållbarhetsarbete och hur gör ni det i vardagen?

Varje bolag har sin egen historia. Sin egen berättelse. Detta webiunarium är ert tillfälle att berätta denna historia och delge era tankar och idéer kring hållbarhet och hur ni strategiskt har inkluderat detta i er vardag.

Varför arbetar ni med hållbarhetsfrågor? Vilka frågor är viktigast för er? Vilka lärdommar kan ni dela med andra bolag i er bransch eller med hela näringslivet? Vad kan vi lära av er?

På detta webinarium får vi en personlig och djup inblick i ett bolags resa mot en mer hållbar affärsmodell, insyn i deras utmaningar och framgångar. Vi får träffa deras lysande stjärnor inom bolaget som har bidragit till positiv förändring och en mer hållbar värld.

Varmt välkommen till en inspirerande resa i hållbarhetens tecken!

Talare

Talare bekräftas inom kort.

Webinariet avslutas med en gruppsamtal där det finns möjlighet att ställa frågor. 

Målgrupp

Webinariet vänder sig främst till dig som jobbar med hållbarhet, verksamhetsutveckling eller förändringsarbete men alla intresserade är välkomna. Bjud gärna med dig dina kollegor! 

Agenda 2030

Detta event bidrar till alla de globala hållbarhetsmålen.

Övrig information

Sista anmälningsdag: 12 april 2021

Deltagare: Webinariet är öppet för alla. 

Kostnad: Webinariet är kostnadsfritt för NMC:s medlemmar och studenter. Kostnaden för icke medlemmar är 1000 kr + moms. Betalning sker via faktura. OBS, anmälan är bindande, ingen återbetalning sker! 

Är du intresserad av att bli medlem och vill prova på ett event kostnadsfritt, hör av dig till info@nmc.a.se

Bli medlem i NMC – läs mer här!

Webbsändning: Länken till webbsändningen skickas ut senast dagen före webinariet.

Kontakt: Har du frågor om seminariet är du välkommen att mejla till info@nmc.a.se, eller ringa 010-505 14 45.

NMC Arkiv

Efter eventet kommer vi att lägga upp allt material, talarpresentationer, relevanta länkar och eventuell webbinspelning i NMC Arkiv. Där hittar du även material från tidigare event och seminarier. Observera att NMC Arkiv endast är tillgängligt för medlemmar och att du därför måste logga in för att komma åt materialet.