Laddar Evenemang
Välkommen till Nätverket för Hållbart Näringslivs Hållbarhetsdag

Nätverket för Hållbart Näringsliv bjuder in till en spännande dag med inspererande föreläsningar och prisutdelning av priserna Hållbart Ledarskap och Årets Hållbarhetsprestation.

OBS! detta event kan du delta på både fysikst och digitalt.

Prisutdelning Hållbart Ledarskap

Hållbarhetsdagen följs av Nätverket för Hållbart Näringslivs årliga prisutdelning av priset Hållbart ledarskap som delats ut sedan 1999. Förra årets vinnare var Klas Balkow, VD och koncernchef på Axfood. Priset Hållbart Ledarskap tilldelas personer som genom ett kompetent ledarskap har bidragit till ett framgångsrikt hållbarhetsarbete i sin organisation eller samhället i stort. Insatsen ska präglas av framåtanda, nytänkande och affärsmässighet.

2022  års slutkandidater: Info kommer senare

Prisutdelning Årets Hållbarhetsprestation

Det blir även prisutdelning av priset Årets hållbarhetsprestation är ett komplement till vårt befintliga pris Hållbart Ledarskap för att inkludera fler delar av näringslivet. Det finns massa spännande hållbarhetsinitiativ och projekt på många företag. Och mottagare av priset kan till exempel vara en person, ett branschinitiativ, ett projekt, ett samarbete, en affärsmodell, en organisation som visar vägen mot de globala målen.

Agenda 2030

Detta event bidrar till alla de globala målen i förlängningen då uppmuntran till hållbarhet inom näringslivet bidrar till ökad medvetenhet och insikt i hå¨llbarhetfrågor.

Övrig information

Sista anmälningsdag: 9 oktober

Deltagare: Hållbarhetsdagen är öppet för Nätverket för Hållbart Näringsliv-medlemmar och andra intresserade.

Kostnad: Hållbarhetsdagen är kostnadsfritt för Nätverket för Hållbart Näringslivs medlemmar och Ledarnas medlemmar. Kostnaden för övriga är 1000 kr exkl. moms. Om du är intresserad av att bli medlem och vill prova på ett event kostnadsfritt, vänligen maila till info@nmc.a.se.

Bli medlem i Nätverket för Hållbart Näringsliv här!

Plats: Ett begränsat antal platser kommer att finnas för att delta på plats i Bryggarsalen vid Odenplan, Stockholm

Webbsändning: Länken till Hållbarhetsdagen skickas ut senast dagen innan eventet.

Kontakt: Har du frågor om Hållbarhetsdagen är du välkommen att mejla till info@nmc.a.se, eller ringa oss.

Registrera