Laddar Evenemang

NMC Nätverket för Hållbart Näringsliv är partner till årets upplaga av konferensen Hållbart Näringsliv 2020 som ges av Aktuell Hållbarhet.


Hållbarhetsfrågorna påverkar affären i allt större utsträckning. Oprövade affärsmodeller slår omkull gamla och tidigare lönsamma verksamheter tappar i värde.


På konferensen Hållbart Näringsliv får du den senaste kunskapen om hur bolag hanterar klimat- och hållbarhetsutmaningar på ett affärsmässigt framgångsrikt sätt, samtidigt som vetenskapens riktlinjer uppnås. Delar av agendan skapas utifrån resultaten i  Hållbara Bolag där svenska börsbolags hållbarhetsarbete rankas och utvärderas i samarbete med Lunds universitet.


Ledorden för 2020 års agenda är: Omställningstakt, riskmanagement och tillväxt.


Dag 1 Överblicken


Här kan du välja mellan en mastig agenda med många olika spår och teman för att bygga ett innehåll som passar just dig. Ledorden för 2020 års agenda är omställningstakt, riskmanagement och tillväxt. Exempel på ämnen som behandlas dag 1:


Omstart Sverige – öppningar efter pandemin
Transformation pågår – här är framtidens affärsmodeller
Hållbara bolag – möt de mest framgångsrika
Trenderna som påverkar din affär 
Stranded assets – vilka är de stora framtida riskerna?
Strategierna för att minska koldioxidutsläppen 
Bästa KPI:erna för att mäta hållbarhet


Dag 2 Kommunikation


Genom att kommunicera hur ditt bolag arbetar med hållbarhet kan du hitta en stark drivkraft både till bättre affärer och till mer lojala medarbetare. Vi fördjupar oss i hur genomtänkt kommunikation kopplat till ert hållbarhetsarbete kan användas för att bygga förtroende internt och externt.


Om Hållbart Näringsliv


Med Hållbart Näringsliv vill Dagens industri och Aktuell Hållbarhet stötta och guida näringslivet i att förstå och hantera klimat- och hållbarhetsutmaningar på ett affärsmässigt framgångsrikt sätt, samtidigt som vetenskapens riktlinjer uppnås. Under året genomför vi olika satsningar för att lyfta de affärskritiska frågorna på svenskt näringslivs agenda. 


Mer information om eventet och talare etc. finns här!


NMC Nätverket för Hållbart Näringsliv finns representerade som utställare samt arrangerar en populär lunch för ett antal särskilt inbjudna företagsledare under konferensen. NMC:s medlemmar kommer även att erbjudas en rabatt på deltagaravgiften. Mer information kommer inom kort. 


Vi ser fram att träffa er i Stockholm!


Vänliga hälsningar,


Lovisa Lönegren, generalsekreterare Nätverket för Hållbart Näringsliv
Målgrupp


Målgruppen för denna konferens är alla som är intresserade av hållbarhetsfrågor från ett näringslivsperspektiv.


Agenda 2020


Detta event bidrar till alla de globala hållbarhetsmålen då fokus för konferensen är att höja näringslivets medvetenhet och satsningar kring hållbar utveckling.


De globala hållbarhetsmålen
Övrig information


Sista anmälningsdag: Information kommer inom kort.


Deltagare: Konferensen är öppet för alla.


Kostnad: Information om kostnad för deltagande på konferensen Hållbart Näringsliv 2020 kommer inom kort här. 


Kontakt: Har du frågor om seminariet är du välkommen att mejla till info@nmc.a.se, eller ringa 010-505 14 45.
NMC Arkiv


Efter eventet kommer vi att lägga upp allt material, talarpresentationer, relevanta länkar och eventuell webbinspelning i NMC Arkiv. Där hittar du även material från tidigare event och seminarier. Observera att NMC Arkiv endast är tillgängligt för medlemmar och att du därför måste logga in för att komma åt materialet.

Registrera