Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.
Lyssna och inspireras av tre VD:ar som är slutkandidater till priset Hållbart Ledarskap 2020!

Ett tydligt och engagerat ledarskap är en nyckelfaktor till ett hållbart näringsliv. Vi på NMC Nätverket för Hållbart Näringsliv uppmuntrar och hyllar modiga företagsledare genom att dela ut vårt årliga pris Hållbart Ledarskap. Det har vi gjort i 20 år.

2020 års slutkandidater är:

Håkan Lundstedt, VD, Synsam Group AB

Joakim Levin, VD, Nudie Jeans AB

Johanna Persson, VD, Berendsen Textil Service AB

Kom och inspireras av dessa framgångsrika företagsledare! Vad kännetecknar deras ledarskap? Hur gör de för att få med sig sina medarbetare och andra intressenter? Hur integrerar de hållbarhet i affären? Hur ser de på framtidens hållbara företagande?

Priset Hållbart Ledarskap tilldelas personer som genom ett kompetent ledarskap har bidragit till ett framgångsrikt hållbarhetsarbete i sin organisation eller samhället i stort. Insatsen ska präglas av framåtanda, nytänkande och affärsmässighet. Årets tre slutkandidater offentliggörs den 10 juni.

Prisutdelningen äger rum på NMC:s galamiddag i Stockholm den 15 oktober 2020 då en slutgiltig vinnare kommer att koras. Galan är öppen för medlemmar och speciellt inbjudna gäster. Läs mer och anmäl dig här!

Varmt välkommen önskar

Lovisa Lönegren, generalsekreterare för NMC Nätverket för Hållbart Näringsliv

Målgrupp: Detta event vänder sig särskilt till dig som är intresserad av hållbarhets- och näringslivsfrågor.

Agenda 2030: Detta event bidrar till alla de globala målen i förlängningen då uppmuntran till hållbarhet inom näringslivet bidrar till ökad medvetenhet och insikt i hå¨llbarhetfrågor.

Övrig information

Sista anmälningsdag: 8 september 2020

Deltagare: Webinariet är öppet för NMC-medlemmar och andra intresserade.

Kostnad: Webinariet är kostnadsfritt för NMC:s medlemmar. Kostnaden för övriga är 1000 kr exkl. moms. Om du är intresserad av att bli medlem och vill prova på ett event kostnadsfritt, vänligen maila till info@nmc.a.se.

Bli medlem i NMC här!

Webbsändning: Länken till webinariet skickas ut senast dagen innan eventet.

Kontakt: Har du frågor om seminariet är du välkommen att mejla till info@nmc.a.se, eller ringa 010-505 14 45.