Laddar Evenemang
På detta webbinarium får du träffa årets finalister till priset Hållbart Ledarskap

Ett tydligt och engagerat ledarskap är en nyckelfaktor till ett hållbart näringsliv. Vi på Nätverket för Hållbart Näringsliv uppmuntrar och hyllar modiga företagsledare genom att dela ut vårt årliga pris Hållbart Ledarskap. Det har vi gjort i 20 år.

På detta webbinarium får du träffa årets finalister. Vad kännetecknar deras ledarskap? Hur gör de för att få med sig sina medarbetare och andra intressenter? Hur integrerar de hållbarhet i affären? Hur ser de på framtidens hållbara företagande?

Priset Hållbart Ledarskap tilldelas personer som genom ett kompetent ledarskap har bidragit till ett framgångsrikt hållbarhetsarbete i sin organisation eller samhället i stort. Insatsen ska präglas av framåtanda, nytänkande och affärsmässighet.

Prisutdelningen äger rum på Nätverket för Hållbart Näringslivs Hållbarhetsdag den 13 oktober 2022 då en slutgiltig vinnare kommer att koras.

OBS! detta event är digitalt.

Finalister

2022 års finalister är:

Johan Knaust, VD, K2A Knaust & Andersson Fastigheter

Anna Elgh, VD, Svenska Retursystem

Thomas Östlund, VD, PROTOS

Kom och lyssna på årets tre finalister och hör deras tankar kring ledarskap och hållbarhet!

Agenda 2030

Detta event bidrar till alla de globala målen i förlängningen då uppmuntran till hållbarhet inom näringslivet bidrar till ökad medvetenhet och insikt i hå¨llbarhetfrågor.

Övrig information

Sista anmälningsdag: 7 september 2021

Deltagare: Webbinariet är öppet för Nätverket för Hållbart Näringsliv-medlemmar och andra intresserade.

Kostnad: Webbinariet är kostnadsfritt för Nätverket för Hållbart Näringsliv:s medlemmar. Kostnaden för övriga är 1000 kr exkl. moms. Om du är intresserad av att bli medlem och vill prova på ett event kostnadsfritt, vänligen maila till info@nmc.a.se.

Bli medlem i Nätverket för Hållbart Näringsliv här!

Webbsändning: Länken till webbinariet skickas ut senast dagen innan eventet.

Kontakt: Har du frågor om seminariet är du välkommen att mejla till info@nmc.a.se, eller ringa oss.

Registrera