Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.
Ett bra samarbete kan vara svårt att uppnå men det är en viktig komponent för att uppnå de 17 globala målen för hållbar utveckling.

I år kommer Almedalen att vara ett helt digitat event och då NMC inte kommer vara på plats för den gemensamma lunch vi brukar arrangera så bjuder vi istället in till ett webinarium.

Temat för webinariet är samarbete och företag kommer att dela med sig av framgångsfaktorer för ett lyckat samarbete gällande hållbarhetsarbete.

Hur får man till ett bra samarbete inom ett företag och mellan olika företag? Vilka fallgropar ska man undivka? Det kommer vi få svar på under detta webinarium.

Mer info om talare kommer inom kort.

Målgrupp

Webinariet vänder sig till alla som är intresserade, men främst till dig som jobbar med hållbarhetsfrågor. Bjud gärna med dig dina kollegor! 

Agenda 2030

Detta event bidrar främst till mål 17 – genomförande och globalt partnerskap av de globala hållbarhetsmålen.

Övrig information

Sista anmälningsdag: 1 juli 2021

Deltagare: Webinariet är öppet för alla. 

Kostnad: Webinariet är kostnadsfritt.

Är du intresserad av att bli medlem? Bli medlem i NMC – läs mer här!

Webbsändning: Länken till webbsändningen skickas ut senast dagen före webinariet.

Kontakt: Har du frågor om seminariet är du välkommen att mejla till info@nmc.a.se, eller ringa 010-505 14 45.

NMC Arkiv

Efter eventet kommer vi att lägga upp allt material, talarpresentationer, relevanta länkar och eventuell webbinspelning i NMC Arkiv. Där hittar du även material från tidigare event och seminarier. Observera att NMC Arkiv endast är tillgängligt för medlemmar och att du därför måste logga in för att komma åt materialet.