Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.
Hur får man till en hållbar omställning i en kris? Hur organiserar man sig internt för att lyckas med en hållbar omställning`?

Hur anpassar man verksamheten efter förändringar i omvärlden och säkerställer att hållbarhetsarbetet inte tappar fart`?

Klimatkrisen innebär som bekant att samhället står inför en stor omställning. Nu är vi dessutom inne i en annan kris, Coronakrisen, i vars spår det blir extra relevant att dra lärdomar från varandra och ställa om så att ekonomi och samhällets långsiktiga hållbarhet går hand i hand.

Välkommen till detta webinarium där vi diskuterar en hållbar omställning i kristider. Hur organiserar man sig internt för att lyckas med en hållbar omställning`? Hur kombineras ekonomisk lönsamhet med hållbar omställning?

Talare

Tina Robertsson, Director Sustainable Performance Absolut Vodka på The Absolut Company AB – Pernod Ricard, kommer att berätta om deras hållbarhetsarbete och hur de med anledning av coronapandemin ställde om delar av produktionen för att göra en huvudingrediens till handsprit.

Målgrupp

Seminariet vänder sig främst till dig som är hållbarhetschef, miljöchef eller motsvarande men alla intresserade är välkomna. Bjud gärna med dig dina kollegor! 

Övrig information

Sista anmälningsdag: 27 nov 2020

Deltagare: Webinariet är öppet för alla. 

Kostnad: Webinariet är kostnadsfritt för NMC:s medlemmar. Kostnaden för icke medlemmar är 1000 kr + moms . Betalning sker via faktura. OBS, anmälan är bindande, ingen återbetalning sker! 

Bli medlem i NMC – anmäl ert intresse här!

Webbsändning: Länken till webbsändningen skickas ut två vardagar innan seminariet.

Kontakt: Har du frågor om seminariet är du välkommen att mejla till info@nmc.a.se, eller ringa 010-505 14 45.

NMC Arkiv

Efter eventet kommer vi att lägga upp allt material, talarpresentationer, relevanta länkar och eventuell webbinspelning i NMC Arkiv. Där hittar du även material från tidigare event och seminarier. Observera att NMC Arkiv endast är tillgängligt för medlemmar och att du därför måste logga in för att komma åt materialet.

Detta event bidrar till alla de globala hållbarhetsmålen.