Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.
Sommarmingel och inspirerande föredrag för NMC:s medlemmar i Stockholm med omnejd.

Välkommen till NMC:s årliga sommarmingel! Kom och träffa gamla vänner och stifta nya bekantskaper inom nätverket under lättsammare former.

I år har vi bjudit in Tommy Borglund (läs mer nedan) som kommer att bjuda på olika smakprov från den senaste forskningen inom hållbart företagande och CSR. Utifrån artiklarna som han presenterar öppnar vi sedan upp för ett samtal där alla deltagare bjuds in att kommentera och reflektera.

Detta är ett ypperligt tillfälle att få koll på den senaste CSR-forskningen under lättsammare former och även diskutera och reflektera kring hållbarhet på ett personligt plan med andra hållbarhetspersoner.

Kom och nätverka och snacka hållbarhet med oss!

Tommy Borglund – Forskare och rådgivare inom hållbart företagande och CSR

Tommy är en erkänd expert, etablerad författare och uppskattad föreläsare inom hållbart företagande. Han är forskare i företagsekonomi vid Center for Sustainable Business vid Örebro universitet och har en doktorsexamen i affärsetik från Handelshögskolan i Stockholm. Han har under åren varit rådgivare till många företag och är kursledare för chefsutbildningar på Handelshögskolan i Stockholm samt Örebros och Stockholms Universitet.

Han är även medgrundare till Forever Sustainable, en plattform med syfte att skynda på en hållbar utveckling i näringslivet.

Klicka här för att läsa en intervju med Tommy från 2021-02-24

Covid-19

Vi hoppas kunna genomföra sommarminglet fysiskt (om Folkhälsomyndighetens rekommendationer möjliggör det) men annars genomför vi det digitalt istället.

Angenda 2030

Detta event bidrar till helheten av de globala hållbarhetsmålen:

Övrig information

Sista anmälningsdag: 13 juni

Deltagare: Sommarminglet är endast öppet för NMC-medlemmar.

Kostnad: Sommarminglet är kostnadsfritt.

Plats: Meddelas senare

Kontakt: Har du frågor om seminariet är du välkommen att mejla till info@nmc.a.se, eller ringa 010-505 14 45.

NMC Arkiv

Efter eventet kommer vi att lägga upp allt material, talarpresentationer, relevanta länkar och eventuell webbinspelning i NMC Arkiv. Där hittar du även material från tidigare event och seminarier. Observera att NMC Arkiv endast är tillgängligt för medlemmar och att du därför måste logga in för att komma åt materialet.