Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.
Välkommen att djupdyka i SDG Impact Assessment Tool

Workshop för dig som är verksam i göteborgsregionen

NMC Nätverket för Hållbart Näringsliv bjuder tillsammans med Agenda 2030 Väst in till en djupdykning i SDG Impact Assessment Tool.

SDG Impact Assessment Tool kan hjälpa dig att bedöma effekter på hållbarhetsmålen från din organisation eller ett projekt inom organisationen. Verktyget hjälper dig att ta dig an hållbarhetsmålen på ett strukturerat och enkelt sätt. Eftersom det är ett självvärderingsverktyg är resultatet beroende av ditt och dina kollegors engagemang och kunskapssökande. Du kommer att lära dig hur man kan resonera om påverkan på målen och identifiera positiv och negativ påverkan, direkt och indirekt påverkan samt identifiera kunskapsluckor. I slutändan kommer du att få en bättre förståelse för hur din organisation eller projekt förhåller sig till målen och vara bättre rustad att prioritera åtgärder i framtiden.

Workshopen hålls av SDSN Norden europé som är den noreuropeiska grenen av FN-Nätverket ”Sustainable development solutions network”. Från SDSN europé kommer Edvin Nordell, Project manager, och Martin Eriksson, Network Manager, att hålla i dagens övningar. Läs mer om organisationen här.

Workshopledare

Detta möte kommer att vara uppdelat i två huvuddelar med en inledande teoridel och en efterföljande praktiska övningar. Ni är givetvis fria att bara delta på det inledande teoripasset om det gör det lättare att få in i kalendern

Agenda:

kl.9.00 Teoridel

kl.10.00 Workshop

kl.11 Avslut

Ta gärna med dig din dator att använda under workshop-delen!

Agenda 2030

Detta event bidrar till helheten av de globala hållbarhetsmålen:

Övrig information

Sista anmälningsdag: 20 oktober

Deltagare: Workshopen är endast öppet för NMC-medlemmar

Kostnad: Workshopen är kostnadsfri

Plats: Grafiska vägen 2, Göteborg (AFRYs lokaler)

Kontakt: Har du frågor om workshopen är du välkommen att mejla till info@nmc.a.se, eller ringa 010-505 14 45.

NMC Arkiv

Efter eventet kommer vi att lägga upp allt material, talarpresentationer, relevanta länkar och eventuell webbinspelning i NMC Arkiv. Där hittar du även material från tidigare event och seminarier. Observera att NMC Arkiv endast är tillgängligt för medlemmar och att du därför måste logga in för att komma åt materialet.