Som medlemmar i NMC får du och dina kollegor:

  • Tillgång till ett stort antal seminarier, rundabordsmöten och konferenser i Stockholm, Göteborg, Malmö – och via webben

  • Dela kunskaper, erfarenheter och idéer med över 200 andra medlemsorganisationer kring ett framgångsrikt och proaktivt hållbarhetsarbete

  • Omvärldsbevakning och trendspaning

  • Inbjudan till NMC:s årliga och mycket uppskattade medlemsresa samt till vår prisutdelning av Hållbart Ledarskap

  • Värdefulla kontakter inom hållbarhetssverige

  • Inspiration och energi i ert hållbarhetsarbete

Bli medlem i NMC!

NMC riktar sig till företag och andra organisationer som vill byta kunskaper, erfarenheter och idéer kring ett framgångsrikt, proaktivt och integrerat hållbarhetsarbete och på så sätt bidra till ett hållbart näringsliv i Sverige och globalt. Vi erbjuder hållbarhetschefer och andra nyckelpersoner inom hållbarhetsarbetet möjligheter till branschöverskridande erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling.

Vår verksamhet består främst av seminarier, rundabordsmöten och konferenser som äger rum i Stockholm, Göteborg och Malmö och på webben. Till dessa bjuder vi in intressanta talare och experter varav många kommer från våra medlemsföretag och -organisationer. Vi bjuder då och då även in representanter från regering och myndigheter för att ge våra medlemmar möjligheter att föra en dialog med dessa i frågor som rör hållbart företagande.

Medlemskapet gäller hela företaget eller organisationen

Medlemskapet är knutet till företaget eller organisationen. En person fungerar som kontaktperson för medlemskapet men alla medarbetare inom företaget eller organisationen är varmt välkomna att delta i NMC:s aktiviteter. Se därför till att så många som möjligt registrerar sig under ert medlemskap så att de får vårt nyhetsbrev där vi annonserar våra kommande seminarier och möten liksom andra aktiviteter. För att registrera en medarbetare till medlemskapet, klicka på knappen ”lägg till person” och fyll i formuläret. Observera att varje person själv måste fylla i formuläret och godkänna NMC:s integritetspolicy.

Kostnad för medlemskap

Föreningsavgiften är 14 000 kr per kalenderår, varav 13 000 kr är en avdragsgill serviceavgift och 1 000 kr en momsfri medlemsavgift. Alla ordinarie aktiviteter är kostnadsfria för medlemmarna med undantag för NMC:s årliga medlemsresa i slutet av sommaren där en viss medfinansiering krävs.

Frågor om medlemskap

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Telefon: 010-505 14 45
E-post: info@nmc.a.se

[registration-form]